Problémy se sekání hry - CPU na 100%

Problémy s instalací, připojením nebo chodem hry a dalších programů

Re: Freelancer nejde spustit-chyba asi s common.dll

Příspěvekod Gweddry v stř 16. čer 2010 6:04:53

skoro jste me presvedcili :lol:
Obrázek
Gweddry

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 225
Registrován: ned 02. kvě 2010 17:10:13
Bydliště: Allies Base

Re: Freelancer nejde spustit-chyba asi s common.dll

Příspěvekod Gweddry v stř 16. čer 2010 18:38:13

nekde jsem nasel toto: Note 1: If you get a startup crash, go to "Tools > Open Saved Games Folder", and delete all files in the "Singleplayer" folder (back them up first if you need).

... provedl jsem, a uz to tak nejak funguje :)
Obrázek
Gweddry

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 225
Registrován: ned 02. kvě 2010 17:10:13
Bydliště: Allies Base

Re: Freelancer nejde spustit-chyba asi s common.dll

Příspěvekod LordOfTheHell v stř 16. čer 2010 21:47:43

to si msuel potom mít vlastní server nebo uložení ze singlu s nějákým módem.... a když si chtěl hrát normální hru, tak sehra pokusila načíst uložení kde byl equip, který existoval v módu a proto padla..
http://www.hal2007.eu - vytěžil jsem co se dalo
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 15. kvě 2010 23:51:04

Re: Freelancer nejde spustit-chyba asi s common.dll

Příspěvekod Gweddry v čtv 17. čer 2010 17:47:15

nemel, ta hra se predtim vubec nespustila
Obrázek
Gweddry

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 225
Registrován: ned 02. kvě 2010 17:10:13
Bydliště: Allies Base

Re: Freelancer nejde spustit-chyba asi s common.dll

Příspěvekod LordOfTheHell v pát 18. čer 2010 0:05:24

jak jsem psal.... zkus aplikovat patch a SDK možná to pomůže....
http://www.hal2007.eu - vytěžil jsem co se dalo
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 15. kvě 2010 23:51:04

Re: Ostatní problémy ve FL a další

Příspěvekod Am-Sher v úte 22. čer 2010 20:19:00

Mám problém. Nejde mi tu na fórum uploadnout jakýkoli obrázek. Čím to je?
Am-Sher
Alta Nebula, Antares System, Eipentak planet
Am-Sher

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 613
Registrován: pon 22. bře 2010 8:24:19

Re: Ostatní problémy ve FL a další

Příspěvekod Rick v úte 22. čer 2010 21:51:30

Jestli to davaš primo jako obrazek, tak mu ti tam pise rovnou ze ho maš v moc velkym rozliseni... kdyz to daš do prilohy, tak to ma taky max velikost snad 2MB, jestli tam nedavaš BMP nebo nejakou super kvalitni fotku, tak neni problem :idea:
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2400
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Re: Ostatní problémy ve FL a další

Příspěvekod Am-Sher v úte 22. čer 2010 21:57:06

Nene. Klasický jpeg, jpg, kvalita normal a velikost okolo 400-600kb
Am-Sher
Alta Nebula, Antares System, Eipentak planet
Am-Sher

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 613
Registrován: pon 22. bře 2010 8:24:19

Freelancer Account Manager (FAM)

Příspěvekod LordOfTheHell v pon 05. črc 2010 11:22:59

Asi vám jsou, stejně jako mě, tři pozice na chary v jednom účtu málo. Existuje několik možností jak na to vyzrát. Můžete mít dva počítače, nebo mít další účet ve Woknech a taky lze měnit zdlouhavě zápisy v registrech. Existuje ovšem nástroj, se kterým můžete měnit účty jako ponožky. Jmenuje se Freelancer Account Manager (FAM).

Pro nováčka může být jeho obsluha trochu náročnejší a tak napíšu jak na to.

Než začnete cokoliv dělat zálohujte si své stávající ID. Člověk nikdy neví.

(Start -> Programy -> Microsoft Games -> Freelancer -> Examine My Account ID. Nejlépe je si to rovnou vytisknout.)

DOWNLOAD: Freelancer Account Manager (FAM)


Co budeme potřebovat?

Tak nejdřív samotný soft.

Stáhnětě si ho, rozbalte a instalujte. Program sám napíše, že vidí účet pro FL a nechá vás ho uložit. Do popisku si dejte třeba Originál nebo starý účet, základní účet, to je jedno. Hlavně aby bylo jasno, že tento účet je výchozí.

Dále je třeba mít čisté ID číslo pro nový účet.

Ti kdo mají čísel několik zapsaných z dřívějška, tak to mají snadné. Ostatní si ho musí zjistit jinak. Můžete si Freelancera znovu reinstalovat a při prvním spuštění vám hra vygeneruje nový ID. Je to ale zbytečně zdlouhavé. Existuje snažší cesta.

Jděte do Editoru registrů.

(Start -> Spustit -> napíšete regedit a stisknete enter)

V editoru najděte větev:

HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Microsoft Games -> Freelancer ->1.0

Když si tu poslední složku 1.0 otevřete, uvidíte v pravém okně tři zápisy. A sice Install Key, MPAccountName a MPAccountNameSig.

Vidíte je na obrázku:

Obrázek

Tyto tři položky prostě smažte. Pravý klik na položku a z nabídky vyberte Smazat. Teď přes klienta znovu spusťte Flko. A vida, hra vám nabídne nově vygenerované číslo. Potvrďte ho. Hru vypněte a jděte do okna FAM. Klikněte na Scan. FAM vám vypíše něco takového:

Obrázek

Tedy účet, který je aktivní neodpovídá účtu, který je uložen.(Jasně, že ne. Právě jsme ho změnili.)Chcete tento nový účet přidat do databáze? Což chceme, o to nám jde. Takže kliknětě na Yes.

No a to je vlastně celé. FAM s přidanými účty vypadá následovně:

http://www.postimage.org/image.php?v=Tso00mA

Dvojklikem na určený účet ho aktivujete. Jestliže chcete další účet postupujte stejně. Zase smažte položky přes regedit a je to. Můžete mít tolik charů, kolik hrdlo ráčí a měnit mezi nimi snadno a rychle. Prostě se vypnete ze hry, spustíte FAM, kliknete na účet, se kterým chcete hrát a znovu hru zapnete.

FLko jde z FAM přímo spustit, ale jde samozřejmě jen o originální cestu a ne náš mód.
http://www.hal2007.eu - vytěžil jsem co se dalo
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 15. kvě 2010 23:51:04

Re: Freelancer Account Manager (FAM)

Příspěvekod Jack v pon 05. črc 2010 14:34:33

NApisete prosim nieco pre Vistu? Lebo ja ju mam a v starte sa mi nenechadza sputit takze neviem jak dalej :cry: :cry: :cry: :cry:
JAck
J.A.C.K. -Jedinečný Azbestový Celokovový Kulometčík
Jack

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 136
Registrován: sob 03. črc 2010 20:40:46

Další

Zpět na Technická podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron