Jak se připojit na server

Problémy s instalací, připojením nebo chodem hry a dalších programů

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod miko v ned 02. čer 2013 18:09:28

nomad serpent
miko

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 88
Registrován: stř 28. zář 2011 17:05:55
Bydliště: Poprad

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Sharllen v ned 02. čer 2013 22:04:23

Ja jsem mela taky takovy problem a bylo to tím že jsem měla na jednom charu moc věcí.
[BBW]Sharllen[X]
[BBW]Charlotte[X]
 
Příspěvky: 143
Registrován: úte 15. led 2013 19:01:56

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod miko v pon 03. čer 2013 17:24:49

To nebude tym. [BLM] charom som uz dlhsie nehral a [NOMAD] tam mam len namontovanu vybavu ale menil som tam guny a vybavenie a pridal armor.
miko

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 88
Registrován: stř 28. zář 2011 17:05:55
Bydliště: Poprad

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Rick v úte 04. čer 2013 12:26:04

Domluv se s adminem a zkusíme zálohu.
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2400
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Millten v úte 06. led 2015 17:30:01

Zdravím

Nejprve bych se měl představit. Jsem tu totiž novej, na tuto hru jsem narazil náhodou. Během pár hodin , jsem zkoukl na youtobe par videi a hra mě zaujala. Mrkl sem na pár topicu kde radíte co jak a kam instalovat čemu se vyvarovat apod. vice méně jel sem podle návodu viz odkaz. viewtopic.php?f=70&t=2071 . Nastal mi však problém se kterým si nevím rady.. Abych Vám to trošku více upřesnil tady jsou mé údaje. operační systém win8, antivir: McAfee Live Safe ( jednoduše mc security..:D). Od stažení hry Fl jsem udělal tohle. Hru jsem rozbalil v programu win rar. složka která se mi po tomto rozbalení vytvořila jsem otevřel a nalezl jsem tam soubor s koncovkou (bin). Ten jsem přes program (Daemon Tols) připojil a hra se mi otevřela zvolil jsem stejnou cestu jako je v topicku tzn. C:Program files\Microsoft games\Fleerancer. Hned po instalaci jsem resetoval PC. Po resetování PC jsem hru otevřel a Cracknul. Následně jsem měl dostahováný Hallinstalator. viz topic. který jsem otevřel a ptalo se mě na instalaci původní hra C:Program files\Microsoft games\Fleerancer a hra s modem C:Program Files\Hal2007.... vše sedělo takže jsem jen klikl na tlačítko Nainstalovat. Ihned po nainstalovani mi vyskočila tabulka že hra byla úspěšně nakopírována a vše se zdařilo a hned po stažení aktualizaci budu moci hru spustit počkal jsem tedy na stáhnutí aktualizací (prvně to tahalo souborek o 100Mb pak 20Mb atd..) hned po stažení se mi tyto aktualizace začli rozbalovat. Následně po dokončení techto operací mi vyskočila tabulka vše úspěšně dokončeno nyní můžete hru spustit.. byla volba bud spustit hru nebo ukončit hru.
Klikl jsem tedy na tlačítko spustit hru nic se však nedělo. Tak jsem poklikal jeste na ploše na zástupce Hal2007.exe a vyskočila mi tabulka s aktualizaci hry a popiskem HRA NEBYLA NALEZENA. V tu chvíli jsem se podival na disk C: Program Files Hal2007... a složka mi ukazovala ze má kolem 1.07Gb. Tuto složku jsem rozklikl a sel do podsložky EXE kde byla stejná ikona jako na ploše hal2007.exe.. zkusil jsem i přes toto spustit hru a opět stejná reakce hra nebyla nalezena. Pak jsem chvíli hledal na Vašem foru možné odpovědi a dočetl sem se, že někteří hru spouští přes Flht.... kde zadáte adresu serveru date add a launch freelancer.. přes tento spouštěč se mi hra spustila s nápisem Mechanoids v 1.40.. jakmile naskočilo menu hry (singl player options mulltiplayer atd.. ) v pravém dolním rohu se mi oběvila verze hry v 1.0.. když jsem dal multiplayer, yes, internet oběvil se mi Váš server ale s verzí 1.40. tzn že se do hry nemohu dostat.. instalci podle návodu jsem zkoušel 8x vždy před opětovnou instalaci jsem všechny složky důkladně prošel a promazal všechny součásti hry než jsem se opět pustil do nový instalace samotné hry . Proto bych se chtěl zeptat co kde dělám špatně. Btw. Omlouvám se za velkou slohovku, ale musel jsem to rozepsat aby ste viděli krok po kroku co jsem udělal a kde jsem třeba udělal chybu. Btw.. 2-3dny jsem k večeru ci ráno na Tsku a čekám zda se tam někdo objeví a zda mi bude schopen poradit. Pokusím se tam být i další dny třeba se tam někdo občas oběví.

Předem Děkuji za možný odpovědi či rady

S pozdravem Millten
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 06. led 2015 17:00:48

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod zipper v úte 06. led 2015 18:15:21

Máš v PC NET Framework 4? Když ti běží hra ve verzi 1.0 tak by měla běžet i 1.4.
zipper

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 362
Registrován: pon 15. lis 2010 21:07:10

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Millten v úte 06. led 2015 18:27:37

ano mám .. sem zapomněl napsat.. pardon
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 06. led 2015 17:00:48

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod zipper v úte 06. led 2015 18:41:59

zipper

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 362
Registrován: pon 15. lis 2010 21:07:10

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Millten v úte 06. led 2015 19:45:36

Nechci hned otravovat admini jistě maj dost práce počkám pár dnů třeba tu někdo napíše co dělám spatně . :)
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 06. led 2015 17:00:48

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod zipper v úte 06. led 2015 20:21:08

Počkej do 21 a pak jim klidně napiš. Asi je to nějaká blbost v registrech nebo tak něco ale to já nevím :(
zipper

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 362
Registrován: pon 15. lis 2010 21:07:10

PředchozíDalší

Zpět na Technická podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron