Jak se připojit na server

Problémy s instalací, připojením nebo chodem hry a dalších programů

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Draco v pát 13. srp 2010 22:52:19

Mám problém s připojením na MP. Podle návodu i podle videa sem udělal krok po krok, ale když se ve videu dostává na seznam serverů tam mi před tím vyskoří tabulka a chce to po mě nějaký ID, jenže netuším bohužel jaký ID.
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 13. srp 2010 22:49:40

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Admin HAL2007 v pát 13. srp 2010 23:38:20

Tak nám trochu popiš co máš za systém atd.
Hra zapisuje do registrů a pokud nemáš vypnuté řízení uživetelských účtů, tak tento zápis nepovolí a to ID se nevygeneruje. Zkus taky spustit hru Jako správce..
 
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 05. led 2008 21:42:10

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod LordOfTheHell v pát 13. srp 2010 23:46:06

Tohle si žádá FAQ.... Vždyť téměř každý kdo má tento problém má Windows7 nebo Visty a má problém s firewallem nebo antivirem. Protože všichni dobře víme, že pročítání příspěvků není zrovna v oblibě, tak je jasné, že dotyčný asi vůbec nečetl řešení předešých problémů. Chce to tyto problémy a řešení sepsat a přidat k FAQ, které je již v módu je, ale je zastaralé, protože v té době neexistovaly W7 ani Visty.

Dále by si to žádalo vytvořit "formulář", který vyplní člověk s problémem, aby se předešlo příspěvkům stylu. "" Nejde mi to pomozte mi. ""

V tomto "formuláři" by se vyplnily následující údaje:

Operační systém:
Firewall:
Antivir:




Myslím, že by to velice urychlilo postup řešení, protože tohle je potřeba vždy... respektive problémy jsou s Vistou a W7, jelikož ani jeden OS nepodporuje starší software.
http://www.hal2007.eu - vytěžil jsem co se dalo
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 15. kvě 2010 23:51:04

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Draco v sob 14. srp 2010 8:30:10

Wolfik

Takže na začátek mám vyplej eset smart security.
Operační systém Windows Vista 64x
Ochrana uživatelských účtů je vypnutá


Teď ten problém. Po instalaci, která proběhla bez problémů sem naistaloval Mod manager přidal sem tam váš mod. Aktivoval se bez problémů. Jdu do registrů tam zopakuju kroky co ty podle videa. Když spistím hru ( i tam sem si před spuštěním samotný hry vypnul co jsi říkal), tak dám multiplayer. Potvrdím že ano. Dám Internet a pak se mi tam objeví tabulka, která po mě chce ID Account. To je můj problém nemůžu prostě sehnat kde by měl bejt.

Třeba s tím má i souvyslost to, že když si chci dát singlplayer tak mi to na konci videa skočí na plochu a hra spadne. Což mě mrzí rád bych si ho taky zahrál. Takže pokud by si věděl co s tím byl bych ti velice vděčný.

Když chci aktivovat mod, tak se mi objeví error : FLMM has determinate that Evolutions 1.40: The mechanoids v.4 (02/2010)' won't properly activate.

This was only the test run, so no files were chnged (beside being decopressed).


Plus naokraj příspěvky zde i v jiných tématech sem si pročítal.
 
Příspěvky: 9
Registrován: pát 13. srp 2010 22:49:40

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Fake_target v sob 14. srp 2010 9:00:28

Nainstaluj znovu čistou instalaci :arrow: aktivuj mód dle video návodu a potom to spusť a v multiplayeru ti vyskočí ta tabulka kde ID už budeš mít vyplněné pokud nemáš žádný účet ;)
Jel sem na vistách x64 hodně dlouho a stímto jsem problém nikdy neměl.
Pokud tam stále nebudeš mít ID tak si stáhni tohle: http://discoverygc.com/forums/index.php?showtopic=60812
a vygeneruj si nějaké ID a doplň ho tam. DO REGISTRU VUBEC NEHRABEJ!!! - vista to má jinak a win7 uplně jinak prosím adminy aby ten návod s úpravou registru dali pryč způsobuje to jen problémy a je to zbytečně složité.
ID generátor + FAM je mnohem jednoduší a lehčí způsob ;)

PS: výše popsané lze použít i před prvním spuštěním tzn. že si vygenerované ID aktivuješ dřív venku ve FAMu než prvně spustíš hru.
 

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Am-Sher v sob 14. srp 2010 9:31:45

Tak co dodat. Ale pozor na to 64bit-ové rozhraní. To může dělat neplechu. Nicméně, pokud vytvoříte nějaký ten FAQ, podporu, nebo něco takového, rád se do tohoto zapojím a rád bych pomáhal s řešením probmlémů nejen s připojením na server ale i s podporou celkově....
Am-Sher
Alta Nebula, Antares System, Eipentak planet
Am-Sher

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 613
Registrován: pon 22. bře 2010 8:24:19

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Rick v sob 14. srp 2010 13:07:35

Počítáme s tebou. ;)
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2400
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Am-Sher v sob 14. srp 2010 17:10:23

Děkuji ti převelice :)
Am-Sher
Alta Nebula, Antares System, Eipentak planet
Am-Sher

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 613
Registrován: pon 22. bře 2010 8:24:19

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Admin HAL2007 v ned 17. dub 2011 20:55:19

Když se vám nezobrazuje žádný server, tak je vypnutý Global server. V tom případě použijte přímé připojení, tedy úprava Cíle ve Vlastnostech záptupce hry na ploše.

Je to detailně popsáno v 1. příspěvku na 1. stránce této diskuze.
 
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 05. led 2008 21:42:10

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod miko v ned 02. čer 2013 15:59:06

Mam problem na jednom ucte ktory neviem prihlasit mam dva chary [NOMAD]m8r3k8 a [BLM]Miko[M]sklad.Hlasi mi chybu spojenia server je viditelny ale pri pripajani mi vyskoci tabulka o probleme s internetom.Ostatne ucty mam funkcne co stym?
miko

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 88
Registrován: stř 28. zář 2011 17:05:55
Bydliště: Poprad

PředchozíDalší

Zpět na Technická podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron