Jak se připojit na server

Problémy s instalací, připojením nebo chodem hry a dalších programů

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Rick v úte 06. led 2015 21:57:56

až bude čas prozvoň nabo napiš sms , Zkusíme na to juknout, nevím co jsi crackoval když hra žádný crack nemá :o
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2400
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod [CS]Chlummik v úte 06. led 2015 22:26:32

Ahoj, tak .....

v 1. řadě hru necrackuj to by mohl být problem č.1,

2.čistou hru nainstaluj do C:\programfiles\....\... a spust náš instalator. 1. cestu (mela by se nastavit sama) směřuj na instalovanou hru 2. cestu směřuj jinam! (je celkem jedno kam). hru pak spouštíš přez "HAL2007.exe" který se ti vytvoří ve složce ...Freelancer\exe\ v tebou zvoleném umístění napachované hry, hru v C:\programfiles\....\... v tuto chvíly už nepotřebuješ

3. vše dělej s vypnutým antivirem a pokud mas ve win zaply UAC tak to spouštěj jako správce

4. pokud mas zajem nainstaluj si TeamViewer pomužu ti s tím. pro rychlejší komunikaci me mužeš koknrtaktovat na ICQ či Skype
ICQ: 208850444; Skype: Chlummik

Jedno staré čínské přísloví praví: 善の小なるを以って為さざること勿かれ(なかれ)。- Když máš deštník v prdely, neotvírej ho.

Obrázek
[CS]Chlummik

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 264
Registrován: sob 22. srp 2009 9:15:55
Bydliště: Temple of CS

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Millten v stř 07. led 2015 0:19:11

Ahojky dobre

ten postup co jsi psal sem udělal již několikrát zkusím hru necrackovat a zítra někoho z Vás k večeru budu kontaktovat nejspíše skype nebo to tsko tam určo zas budu (jinak samotna hra crack má.. když si ji rozklikneš tak tam je složka s nazvem Crack...)
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 06. led 2015 17:00:48

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Rick v stř 07. led 2015 14:35:30

Kde je v tomto návodu něco o cracku ????

Návod na instalaci hry a modu Evolutions 1.40

Nejprve si sežeň hru Freelancer.

Nainstaluj hru nejlépe na doporučované místo (C:/Program Files/Microsoft Games/).

Hned po instalaci restartuj PC.

Pokud nemáš nainstalovaný .NET Framework 4, tak ZDE stáhněte a nainstalujte.

Poté stáhni a spusť HAL Instalátor.

Pokud používáte starý Mod Manger, deaktivujte všechny módy ve Freelancer Mod Manager.

Smažte starý mód

Spusťte instalátor

Zkontrolujte cestu ke složce s původní hrou bez modu(hra nesmí být instalována do stejné složky jako je originální hra)

Stiskněte tlačítko Nainstalovat

Po dokončení kopírování stiskněte tlačítko Dokončit

Počkejte než se stáhne první aktualizace a poté stiskněte tlačítko Spustit hru.

Hru poté spuštějte nově vytvořeným zástupcem na ploše:Freelancer HAL2007 Evo


To že to někdo kdysi zabalil jak to stáhl z netu i se složkou crack neznamená že se má použít.
Kdyby se lidi řídili přesně dle návodu, neměli by potíže. ;)
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2400
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Millten v stř 07. led 2015 16:12:16

Nevím jak to tu mám už napsat. Dal sem na Váše rady a do samotné hry sem crack nedal ani do hry kde má být mod 1.4. když sem pak hru spustil at samotnou hru bez modu nebo hru kde měl být mod nahrán hra se mi vůbec nesputila a hlásila mi chybu ze hra pro spustění vyžaduje crack.. Tak jsem znovu vše odinstaloval vše vymazal znovu stáhl hru FL znovu stáhl Hall instalator a začal sem nanovo. Samotnou hru hned po resetování Pc jsem cracnul a hra krasně beží. Poté jsem spustil Hall instalátor a cěkal na překopírování hry + stažení aktualizaci + na rozbalení aktualizací. při rozbalovaní aktualizaci se mi 1x stalo že mi napsalo chyba při rozbalovaní a dál se nic nedělo a hra nešla vůbec spustit. Hlasilo to že hra nebyla nalezena. Tak jsem opět nanovo vše smazal vymazal odinstaloval. A opět znovu stahl Fl hall instalator a vše nanovo udělal jsem úplně to stejný jako předtím a hra se spustilla ale ve verzi 1.0 nikoli verze 1.4 i když to spouštím přes zástupce který se mi vytvořil na ploše po spuštění Hall instalátoru. Napadá mě jedna myšlenka že hra může obsahovat nějaký soubor který již win 8 nepodporuji a nemusí jej přečíst (tzv nejsou kompatibilní se systémém který mám).. ale je to jen můj názor..
 
Příspěvky: 5
Registrován: úte 06. led 2015 17:00:48

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod [CS]Chlummik v stř 07. led 2015 18:48:15

Vyřešeno, vítám nového hráče Millten
ICQ: 208850444; Skype: Chlummik

Jedno staré čínské přísloví praví: 善の小なるを以って為さざること勿かれ(なかれ)。- Když máš deštník v prdely, neotvírej ho.

Obrázek
[CS]Chlummik

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 264
Registrován: sob 22. srp 2009 9:15:55
Bydliště: Temple of CS

Re: Jak se připojit na server

Příspěvekod Rick v stř 07. led 2015 19:08:34

Tvúj názor je špatný - hra s crackem a tímto modem NIKDY nefungovala a to nevím jak to už napsat pro míň chápavé. :idea: Všem co udělají postup dle návodu a bylo jich stovky to jde a jen těm co dělají něco jinak to nejde. Navíc pozor na příliš utažená firewal osmiček jak to možná bylo u tebe :idea:
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2400
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Předchozí

Zpět na Technická podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron