mám takový docela malý problém... při spuštění hry se v menu nic neděje ,text se zobrazuje normálně.
Ale jakmile vstoupím do hry ať už v SP nb MP text začne hrát škatulata hejbejte se

Zatím jsem zkoušel toto:
> Změna rozlišení na 800x600 , 1024x768
> Protože mám netbook s WVGA displejem zkusil jsem i widescreen podle navodu z netu a to 1024x600 (tohle mi docela rozházelo menu, naštěstí jsem si config soubory zálohoval

> Zkusil jsem změnit hloubku barvy z 32 na 16 bit , ale taky nic

Nicméně zbývají asi další dvě možnosti a to:
> reinstall driveru grafárny na ofík (kvůli tomu že mám babičin toustovač , tak používám namodované ovladače pro zvýšení výkonu)
> zeptám se strejdy googla na radu

Pokud má někdo ještě nějaký naápad , vřele s ním

P.S. Přikládám komické screeny ze hry
PROBLÉM VYŘEŠEN:
Zkusil jsem další možnosti a to:
- neoficialní patch 1.4
- upravit databazi grafických karet pro FL ve složce EXE
- reinstallovat ovladač grafické karty na ofík
- emulovat různé funkce procesoru pro grafickou kartu
- vypnout hardwarovou akceleraci
- reinstalovat hru pomocí orig. CD ISO obrazu co jsem si zálohoval (muj netbook nema cd mechaniku)
Přiznám se že už jsem ztrácel naději a pomalu jsem začínal chytat tik na levé oko. ale pak jsem si vzpoměl že už jsem něco takového řešil , také u jedné gamesy. Tak jsem si řekl proč to nezkusit.
Takže jem si stáhl grafické ovladače na XP a nainstaloval na WIN 7. Já vím že je to vo hubu, ale byla to poslední možnost , která mi zbývala. Dělalo to neskutečnej bordel ... vyřešil jsem to tak že jsem tyto soubory nastavil na režim kompatibility Win XP sp3:
- igfxsrvc.exe
- igfxtray.exe
- igfxzoom.exe
- hkcmd.exe
- igfxcfg.exe
- igfxext.exe
- igfxpers.exe
Tyto soubory se nacházejí ve složce C:\Windows\System32
A BINGO vše funguje jak má! Dejte vědět jestli to někomu pomohlo