Zdravim. Dneska rano sem s Dariem pristal v kamchatce u "kosáků", vyprodal sem cargo, opravil se a odstartoval. Před přistánim jsem byl na neutralu ale po startu sem mel enemy rep. Jelikoz sem tam se smuckovou lodi tak se nemuzu dostat z baze ani odletet z kamchatky protoze vsechny vychody ( kdyz se mi podari k nim zazrakem doletet) sou hlidany tlupou enemy. Prosim tedy bud to o presun ( nejlip nekam kde si koupim dromedara na obchod ) nebo o nastaveni repky z5 na neutral .
Podobnou situaci jse již popisoval. Máš někoho neutral a ten má tvého enemy jako přítele. Neutral problém není, ale jakmile v přítomnosti neutrála se objeví tvůj nepřítel( jeho přítel), nepřítel na tebe zaútočí a neutrál se přidá na jeho stranu.Tzn., že neutrál se změní z bílé na červenou a pomáhá v boji tvému nepříteli, protože jejich vzájemná reputace je zelená kdežto s tebou jen bílá.
Přesně je to stejný v Omicronu Alpha. Jak přilítly Grey Skulls který jsem měl červený a tušim Outcast Bílí tak začaly okamžitě Outcasti taky útočit. Nic si s toho nedělej postřílej pár Xenosáků tak asi 200 a jsi z obliga.
Rick píše:....Tzn., že neutrál se změní z bílé na červenou a pomáhá v boji tvému nepříteli, protože jejich vzájemná reputace je zelená kdežto s tebou jen bílá.
nejenom z bíle na červenou konkrétně v ruských systémech se mě stalo že ani full green u frakce nepomohlo když zvedaly mýdlo pro někoho kdo mě neměl rad tzn pro elite guard