Romanov Corvette

Našli jste nějakou nesrovnalost nebo zásadní chybu v modu? Napište nám o tom!

Romanov Corvette

Příspěvekod Cloude v úte 15. dub 2014 17:44:24

Hlásím menší zradu s věžičkama. Měla by mít 7 věží + Disruptor/Torpedo ale má jen 5.
Bohužel sem ji koupil a nevšiml jsem si toho při nákupu.
Přílohy
screen58.jpg
Nikdy nic nechtěj. Nikdy nebud vzteklý. Bud jen neomylnou zodpovědností.
Cloude

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 22. bře 2014 14:45:34
Bydliště: Omicron Gamma

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod zipper v úte 15. dub 2014 19:10:45

Divné FLstat vypisuje tak jak je to v databázi lodi. Pokud vím, dělaly se na té lodi změny už si nepamatuji, ale tohle v planu podle mě nebylo.
zipper

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 362
Registrován: pon 15. lis 2010 21:07:10

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod Cloude v úte 15. dub 2014 19:53:43

Jj chybicka se vloudila, Flstat pise 7 turetu a ve hre taky, hold nekomu asi ujela packa :)
Však nikdo neni dokonaly ;)
Nikdy nic nechtěj. Nikdy nebud vzteklý. Bud jen neomylnou zodpovědností.
Cloude

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 22. bře 2014 14:45:34
Bydliště: Omicron Gamma

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod Rick v stř 16. dub 2014 9:32:25

Dost lidí ví kdo to zprasil. Teď je to tu napsané tak se na to zkusím podívat, ;)
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2398
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod Cloude v stř 16. dub 2014 13:39:42

kdyby to bylo nejaky narocny tak proste char smazu pozadam jen o penize za lod a 16m za dva stity který sem k tomu hned prikoupil a pak jsem se divil co se deje:). Je to cisty char jen sem se ni proletel a nic sem nedelal takze mi chybet nebude ale ty penize za ni malicko jo :P
když by šla opravit tak šlo by zařídit aby mohla zařadit zpátečku? docela nepraktický když může jet max -5km a snižuje rychlost pomalu podobne jako pirate bc
Nikdy nic nechtěj. Nikdy nebud vzteklý. Bud jen neomylnou zodpovědností.
Cloude

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 22. bře 2014 14:45:34
Bydliště: Omicron Gamma

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod sara736 v čtv 09. říj 2014 10:25:38

Bohužel FLStat vypisuje skutečné hodnoty energie kterou loď disponuje. Je to tedy nepoužitelná skořápka za šíleně moc kreditů kterou rozstřílím i s GB. Podle mě je to chyba!
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 09. říj 2014 10:16:53

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod zipper v čtv 09. říj 2014 17:13:04

Jak je to s tou energií? Můžeš to nějak porovnat?
zipper

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 362
Registrován: pon 15. lis 2010 21:07:10

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod Cloude v ned 21. pro 2014 18:02:00

Tak jsem už zase z5, jak dořešíme teda tu corvetu? Budem ji nějak řešit nebo se mám domluvit s adminy na odstoupení od kupní smlouvy lode?:)
Nikdy nic nechtěj. Nikdy nebud vzteklý. Bud jen neomylnou zodpovědností.
Cloude

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 22. bře 2014 14:45:34
Bydliště: Omicron Gamma

Re: Romanov Corvette

Příspěvekod Rick v pon 22. pro 2014 6:42:05

no zkusíme to pořešit jeden rádobymodér to zprasil :shock:
Obrázek
Rick

Uživatelský avatar
Administrátor
 
Příspěvky: 2398
Registrován: sob 15. bře 2008 12:30:00
Bydliště: Sirius


Zpět na MOD - Nahlášení BUGu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron