Pad hry při Loginu

Našli jste nějakou nesrovnalost nebo zásadní chybu v modu? Napište nám o tom!

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Tysuri v stř 18. led 2012 18:13:03

Tak postavu pořád nevytvořim. Asi to bude chyba ve hře :/ Takže du reinstalovat.
Tysuri

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 26
Registrován: úte 17. led 2012 18:41:33

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Finley v stř 18. led 2012 18:30:55

Možná by mohl zkusit nové ID založit
Finley

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 668
Registrován: ned 24. dub 2011 10:54:35
Bydliště: Last Hope - já rád místa mimo civilizaci ;)

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod LordOfTheHell v stř 18. led 2012 18:34:44

Hrál si někdy Singleplayera s jiným modem ?

EDIT: to platí i pro verze našeho modu
http://www.hal2007.eu - vytěžil jsem co se dalo
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 15. kvě 2010 23:51:04

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Finley v stř 18. led 2012 19:18:10

Jestli se ptáš mě tak HAL SP nejelo tak jak v klasice sekl ses někde a čekal než ti najede další příkaz. A většinou na jiných modech maji OpenSP.
Finley

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 668
Registrován: ned 24. dub 2011 10:54:35
Bydliště: Last Hope - já rád místa mimo civilizaci ;)

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod LordOfTheHell v stř 18. led 2012 19:24:53

Jde o to že stačí mít vytvořený char v SP a může to položit hru
http://www.hal2007.eu - vytěžil jsem co se dalo
 
Příspěvky: 1268
Registrován: sob 15. kvě 2010 23:51:04

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Tysuri v stř 18. led 2012 19:40:33

Hral sem SP. ale současná verze je komplet přeinstalovana, smazane savy a odstraněný vazby na registry. Ale je fakt že při zapnutí hry se mi nezobrazí logo HAL EVO nebo jak to logo je :/ jak říkám, reinstal.
Tysuri

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 26
Registrován: úte 17. led 2012 18:41:33

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod pav002 v stř 18. led 2012 19:52:45

jakou verzi mas mod manageru
pav002

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 409
Registrován: stř 20. říj 2010 17:57:19
Bydliště: Postoloprty

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Orilion v stř 18. led 2012 21:01:28

Když už je u těch re-installů, tak bych doporučil spíš se na spouštění modu přes FLMM vybodnout a udělat kopii.
 
Příspěvky: 223
Registrován: pon 02. srp 2010 12:16:48
Bydliště: Prostějov, Česká republika

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Admin HAL2007 v stř 18. led 2012 21:09:54

Před půl hodinou byl úspěšně otestován HALinstaller.exe - automatický program na vytváření kopie čisté hry, který ti vytvoří ikonku na ploše. Při spuštění ikonky se ti automaticky stáhne a nainstaluje aktuální mod a spustí se hra. Datum uvedení do provozu záleží na Rickovi a zájmu od hráčů.
Odpadne neustálé čekání na aktivaci v mod manageru - samo vám to vyhledá autuální mod a samo naistaluje. Jednoduché - rychlé - pohodové. jediné, co bude potřeba, je mít nainstalovanou hru Freelancer a stáhnout si od nás ten HALinstaller.exe (až ho vydáme). Hra pak stačí vždy spouštět tím zástupcem, který vytvoří ten HALinstaller na ploše. Při každém spuštění vám to ověří, jestli máte aktuální mod a kdyžtak sám stáhne a nainstaluje a pak spustí hru. jesště stačí doladit pár věci v tom programu, ale už to funguje. To vše díky skvělému Death Killerovi!


-> HLASUJTE o zavedení ZDE <-
 
Příspěvky: 1276
Registrován: sob 05. led 2008 21:42:10

Re: Pad hry při Loginu

Příspěvekod Tysuri v čtv 19. led 2012 1:27:57

FLMM verze 1.3
Tysuri

Uživatelský avatar
 
Příspěvky: 26
Registrován: úte 17. led 2012 18:41:33

PředchozíDalší

Zpět na MOD - Nahlášení BUGu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron