Testovali jsme na charakterech [FITC]Mellia[T] - CC Ravenclaw a [FITC]M'CFury[T] - Advanced Dreadnought, dockování na BS, což se nám sice úspěšně povedlo, avšak v prvním případě došlo při pokusu o undock k shození mého (tedy stíhače) clienta a následně se teprve na třetí pokus povedlo načíst účet.
Při druhém pokusu jsem zadokovaná proletěla několik systémů uvnitř Dreadnoughtu, který byl následně zabit. Nejen že jsem zůstala stále zadokovaná, ale při pokusu o undock došlo opět k shození mého clienta, musela jsem jej sundat přes procesy a (to se mi stává málokdy) vytěžoval mi všech 8 výpočetních procesorů na 100%. Při pokusu o další lognutí a undock jsme pravděpodobně lagnuli či úplně shodili server.
Nyní už nechci undock znovu zkoušet a prudit tak ostatní hráče, kteří na naše experimenty asi nejsou zrovna moc zvědaví, prosila bych pokud je to možné postavu Mellia nějak přemístit na nějakou normální planetu či něco podobného a pokud by bylo potřeba pro řešení toho problému něco upřesnit stačí říct.