Mise proti Junkerům z planety Pittsburgh. Doletěl sem k Waypointu jenomže tam nebyli lodě jenom čáry za motory Edit: Děje se to u letounů CSV i v sigmě 13
Přílohy
Naposledy upravil Finley dne pon 02. led 2012 10:06:31, celkově upraveno 1
na chyby tohoto tipu se nedá přijít ničím jiným než spuštěním. Já osobně jsem se setkal s bugem, že u prodejce lodí se lod neukazuje jak v náhledu tak ve zmenšeném provedení přímo v tabulce kde se kupuje. Bylo to ale jen na některých stanicích.
Ahoj, neviem či to zaradiť sem, ale tak predsa. Pri rozbalovaní modu mi môj antivir objavil jeden škodlivý malware v knižnici - MP3codec.dll. Pozor na to.
poprosím jednu weapon platformu približit k JH do sigmi 13 z New berlina je dost zvdialená od JH. A neviem prečo ale ked mam teraz transporta a vychadzam zo stanice z tyčky tak mi to trvá asi 15 sekund kym ma to vypustí z vydokovacej animacie ktora tam ani neni- jednoducho som vo vesmire a cca 15 sekund sa nemôžem hnut z miesta.
neviem ci je to bug ale tak nezda sa mi to v poriadku ja ked letim tak ma to proste kope dopredu dajme tomu ze mam zapnuty cruise a po chvilkach mi to skoc i na 700 a za sekundu uz som naspet na 500. a takto stale. deje sa to aj pri normalnom enhine, pri thursteri uz nie.
JAck J.A.C.K. -Jedinečný Azbestový Celokovový Kulometčík
Když potřebuji nutně odejít a základna na které mužu přistát je daleko tak dam Select Main Menu. Po dalšám přihlášení jsem třeba 30K do místa kde sem byl, ale pod nebo nad linií. Třeba dneska sem byl u Berlina u Sigmy 13 JH a po připojení sem se ukázal 34K pod JH.
Lodě Xenosu typu Pegasus se někdy stanou nezničitelné.... Prostě letí rovně a když mají poslední milimetr Hull Armoru tak prostě jim nic neubírá poškození... Člověk musí zastavit palbu, letět chvilku a pak znov zaútočit. Zatím se mi to stalo jen u lodí Xenos
Kdo si myslí, že meč je silnější než pružina, ještě nepoznal sílu automatické zbraně