Stránka 3 z 3

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 16:08:39
od sadman
Trochu tvorivej chvilky :D
Art verzia (nie su vsetky systemy, zatial :) )
http://n2studio.mzf.cz/upload/download/ART2Mapa%20-%20HAL2007%20Evo.png

Re-design Death_Killer-ovej verzie
http://n2studio.mzf.cz/upload/download/MapaHAL2007%20Evoart.png

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 16:28:07
od DeathKiller
Hezky, ještě by bylo dobrý kdyby si spravil tu čáru mezi St.Petersburg - Sigma-17, protože mě se to nechce dělat :D

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 16:30:53
od sadman
DeathKiller píše:Hezky, ještě by bylo dobrý kdyby si spravil tu čáru mezi St.Petersburg - Sigma-17, protože mě se to nechce dělat :D

Mas tam ciaru ja ju vidim :D

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: stř 08. úno 2012 16:32:15
od DeathKiller
Jo ale kus tam veprostřed chybí

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: stř 17. črc 2013 20:27:16
od Deadalus
Měl bych takový menší problém nedaří se mi do FLcompanion nahrát data z modu, abych se podíval kde jsou stanicem JH a podobně. Použil bych FL Explorer ale stahuje se mi jen HalInstaller a ne mod :( poradí někdo ?

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: stř 17. črc 2013 22:07:56
od DiwX
Pod mapou je napsáno Settings <--- rozklikneš a ,,Freelancer Directory" <--- Select Manually < najdi složku Hal Evo 2007 a tak to ulož



PS:že by se vrátil obavaný R-ko? :D

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: čtv 18. črc 2013 7:33:31
od Deadalus
DiwX píše:Pod mapou je napsáno Settings <--- rozklikneš a ,,Freelancer Directory" <--- Select Manually < najdi složku Hal Evo 2007 a tak to ulož



PS:že by se vrátil obavaný R-ko? :D


Na to jsem došel, ale pak to napíše, že je třeba vypnout a restartovat aplikaci (zkoušel jsem i restart pc) což udělám a ono nic :lol:

Píše mi to tohle třeba jsem si to jen blbě přeložil: "For this setting to take effect, you will need to exit and restart aplication"

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: čtv 18. črc 2013 8:48:45
od DiwX
vypneš a zapneš a mělo by to být v pohodě pokud ne tak asi špatná verze companionu jinak nevím:/

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: čtv 18. črc 2013 20:01:35
od Deadalus
A zase nic :( no zkusím si sehnat mod a otevřít to v FL exploreru tam to šlo vždy jen teď nemám zatím mod.

Re: MAPA, seznam systémů a stanic

PříspěvekNapsal: pát 19. črc 2013 8:52:23
od Deadalus
Deadalus píše:A zase nic :( no zkusím si sehnat mod a otevřít to v FL exploreru tam to šlo vždy jen teď nemám zatím mod.


Ty vole to musíš do FLCompaninou nahrát data co se při instalaci nahrajou do C: a už ti to pojede :)