účastníci mise - Junker------------ Navigátor, Horník a Spolubojovník
- [BLM]-střelec-[M] - Ochranka, Špionáž a Dokumentace
Doslechl jsem se z tajných zpráv, že se poblíž našeho kvadrantu nachází ještě jeden, dost nebezpečnej a tak jsem neodolal a za obětavý asistence dotýdoby spolutradera Junkera zavítal do kvadrantu Shattered Worlds
Konečně jsem tu, teď už to vím - jsem lama přes kompy. Dolítl jsem v pohodě.
Rozdělím prostředky mezi guny, štíty, nano a bat asi nejdůležitější komodity. Lodička a guny nic moc, ale aspoň má rychlost a dovede se otočit na pětníku.
Chybějící vybavení jako jsou sield capacitor, power booster, sield generator atd. kua to bude rachot. "Mno žádnej rachot se nekonal." Hned jsme se s kolegou ve zbrani Junkerem vrhnuly na mise a to z prakticky počátečním vybavením. Nejsme troškaři a tak rovnou mise za 250litrů no a proč ne dal jsem si nick -mrtvola-. Musim říct byly tvrdý, byl to problém, ale prachy sou prachy, navíc nějaký vystřelený guny se taky vždycky hoději. Prostě dostaly na "PRDEL" lvl-14 a 16. ""Těch misí jsme udělaly za tuhle naší anabázi mnoho"". Nastartoval jsem tedy FL-datastorm abych měl ponětí jak je to tu veliký no žádná sláva. Je tu několik sytémů který u nás v kvadrantu Hal-2007 nejsou, ale je jich "málo" a po bližším prozkoumání a 1/3 prolítnutí vraky dávaji prd, ale na tyhle poměry je to asi dost. Jedna věc mne, ale nadchla a to je teda -grafika- je to něco úžasnýho. Tak dál do deníku - Po samostatným prolítnutí Britských systémů kde jsem si koupil fightera a příletu z5 do NY. Koukám jako blázen Kolega ve zbrani je zbohatlík kterej těží surky ze šutrů. Těžba je výnosná, ale jeho lodička je pro můj fighter už zanedbatelnej prcek co se neotočí ani neubrání. Tak se koukneme jak se těží "nezáživná činnost" rozsekat meteorit, ale ne každej, ten se musí nejdřív najít. Dá se najít celkem snadno. Taky na to nemam gun, ten maji jen těžební lodě. Tak teď koupit "vysněnou" fighterku která je hned na Manhatanu za pár šupů je "překrásná" a šup za nomádama. Hup do Alasky a kua hned 4 kousky lvl -19 zdrhám doknout kua kua kua samý miny všude kolem, ale hele navigační bóje super z 60 nano a bat neni nic, štít na nule a trup na půlce. Zaprděný Nomádi. Už utíkat nebudu i kdybych měl 1000 zbraní na skladě. Hele základna uf sem tu a žádný další Kočovníci nejsou vidět. Tak dokoupim nano a bat taky nějaký disruptory a miny. A šup na mise 3x reload charu než se ukázalo něco za co stojí bojovat. 380litrů no nekup to sice jsem v teamu, ale kolega taky potřebuje repku neeee? "" Repka se tu jinak získává nákupem, zezačátku jsou všichni neutál - mimo těch zaprděnejch Kočovníků. "" Letím za checkpointem Ha už jsem tu 3000-2800-2500 hurá jen 4 kusy ale 16-lvl. No nic sou tuhý jako všude jinde a kličkujou jak zběsilý hehehe 1x disruptor a plná palba ze všeho, šly do kytek šmejdi.
A sakra bat došly a nano jen 28, ale 1x spec gun další checkpoint je daleko tak skusim předoknout a vono hovno. Koukej se frajere do 45fteřin vrátit jinak je mise neůspěšná, tak se vracím a hele nějakej polda na radaru. Nečeká a jde do nich se mnou, super dal jich 6 a já 2. No jo je lepší nebo je to jen lodí a gunama? Nee jen guny a štít. Má stejnou loď jako já, asi tu neni moc na výběr. "" Taky že neni jen anubis a ještě 1x stejná tř. jako mam já."" A hned co tu dělám atd. je to jeho system nebo co to psal "" sem fakticky silnej angličtinář "" posílám mu 50litrů a hele jako by pookřál, ta loď se skoro zasmála a to je to poliš

Moc děkuju kamarádu Junkerovi, který mi poskytl mapu přeletu a za jeho pomoc s navigací, jinak bych tuhle misi ani nezačal.
Konec záznamu ze špionážní mise v kvadrantu Shattered Worlds
PRO KLAN BLM ----- "špion" [BLM]-střelec-[M] "ostrostřelec"